De Loopschool

De Loopschool is een initiatief om gezond en opbouwend te leren hardlopen.  En om daarna ook te blijven doen.  Met unieke cursussen en elke zondag een looples om van jou een (betere en snellere) loper te maken.

Met de Loopschool willen jou fijner laten lopen; zodat het minder moeite kost, je blessurevrij blijft, je makkelijker gaat lopen en daardoor echt vooruitgang boekt. Vind je alleen lopen saai, laten we samen nieuwe routes ontdekken met een maandelijkse trail. Wil je sneller en lukt het niet, doe dan eens mee met interval training en leer je grenzen verleggen. Heb je vaak dezelfde blessuren, met aandacht voor techniek en loopstijl kan je veel verhelpen. We zien je graag op onze Sunday-Runday.

Speciale hardloop cursussen

De cursus is voor mensen zonder hardloopervaring. Ook goed te volgen door mensen die al wel eerder zijn gestart, maar bijvoorbeeld uitvielen omdat het te snel ging of ander blessureleed kregen en het nu graag weer proberen.

De cursus is voor mensen met hardloopervaring. Je kan 20 minuten hardlopen. Goed te volgen door mensen die al lopen maar niet verder komen. Of voor mensen die rustig willen opbouwen, omdat het te snel ging of ander blessureleed kregen en het nu graag weer proberen.

Lopen met de Loopschool -Sunday Runday

En nog veel meer

  • leuke (loop) clinics
  • loop weetjes

Heel veel (loop)plezier!

PS: Like De Loopschool op facebook voor updates andere en nieuwe clinics

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image