Hardlopen 2.0 voor gevorderden

Ook jij kunt een betere hardloper worden met onze 10-weekse cursus

Hardlopen is heerlijk. Dat is ook de reden dat zoveel mensen willen hardlopen. Het probleem is alleen dat veel mensen te snel, te vaak en te intensief beginnen. Hardlopen is dan al snel niet leuk meer. De meeste cursussen die gegeven worden zijn erop gericht om jou in zo’n kort mogelijke tijd zo ver mogelijk te laten lopen. Dat pakken wij liever anders aan!

Een ervaren en enthousiaste trainer helpt je met een verantwoord schema van 10 weken! Ja, dat is langer dan wat je vaak ziet. Zo blijft het veilig en stimulerend en zo wordt hardlopen echt onderdeel van je leven. De trainingen vinden plaats in Sonsbeek en in de buurt van Sonsbeek.

Voor wie?
De cursus is voor mensen met hardloopervaring. Je kan 20 minuten hardlopen. Goed te volgen door mensen die al lopen maar niet verder komen. Of voor mensen die rustig willen opbouwen, omdat het te snel ging of ander blessureleed kregen en het nu graag weer proberen.

Wat?
In deze 10-weekse cursus leer je hardlopen met een glimlach. Je traint 1x per week zo’n 60 minuten onder begeleiding. Daarnaast krijg je tot 2x per week “huiswerk”. Het huiswerk kun je alleen doen of samen met je nieuwe loopmaatjes. Tussentijds contact is heel gemakkelijk via de speciale whatsapp groep. Zo sta je in direct contact met je trainer en andere loopmaatjes. Aan het einde kun je meedoen aan een gezamenlijke run – welke dat is hangt af van het seizoen en bespreken we tijdens de eerste training.

De cursus is inclusief:
  • 10 uur aan specifieke hardlooplessen waar echt gelet wordt op jouw techniek en hardloopstijl.
  • 10 unieke huiswerksessies.
  • Appgroepje voor motivatie en support.
  • Direct toegang tot ervaren hardlooptrainer.
  • 15% korting bij Runnersworld Arnhem – mocht je dus nieuwe hardloopschoenen nodig hebben?
  • Het inschrijfgeld voor een (eventuele) run aan het einde van de cursus betaal je zelf en komt hier nog boven op.

Wat kost het?
De 10 weekse cursus kost €85 en CHECK STARTDATA 

LET OP: Als lid van Bootcamp Maffia – met geldig abonnement of strippenkaart – krijg je 20% extra korting. Log dan in en kies de hardloopcursus in je persoonlijke shop.

BEN JE STUDENT? En heb jij een studentensportkaart? Dan kun je ook meedoen. Meld je aan via het contactformulier onderaan deze pagina en we sturen je de voorwaarden.

Wanneer?
Kijk bij startdata programma’s voor de datum van de eerstvolgende editie. We verzamelen in Sonsbeek park (watermuseum). We lopen op zondag om 9:30.

Altijd snel volgeboekt, wacht daarom niet te lang met inschrijven. Er zijn minimaal 8 deelnemers nodig om de cursus te laten starten. 

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image