Instructeurs

Bij Bootcamp Maffia hebben we een passie voor sporten

Ons motto is: niet afbeulen, maar opbouwen. Elke instructeur hanteert daarvoor zijn eigen stijl – leuk als je meerdere lessen per week doet, want zo heb je veel variatie. 

Ook instructeur worden bij Bootcamp Maffia? Klik hier voor actuele vacatures.

Onze bootcampinstructeurs:

Anneke Hofs: 

Een sportieve meid en moeder van drie koters. Dat sporten en kids samengaan laat zij wel zien. Ze draait haar hand niet om voor triathlons: van de korte sprints tot zware halve triathlons in de bergen van Oostenrijk – je doet het haar niet zomaar na.

Haar trainingstijl:
Je bent er toch weer ingetrapt. Je dacht even dit wordt een makkie… Na 5 minuten denk je dat niet meer, je denkt helemaal niets, dat lukt niet 😉

Christy Rachel Batlajeri:
Doet sinds haar vijfde aan vechtsporten (!) Geen wonder dat ze bij ons de Outdoor Boxing Instructeur is. Ze is Kickboksleraar B en Jeugdtrainer. Met beide diploma’s versterkt ze het Bootcamp Maffia team.

Haar trainingstijl:
Echt sambal-pittig met een vleugje humor. Spontaan en energiek praat ze je door de lessen heen.

Elise Geluk: 
Als een van onze yoga-instructeurs ademt ze yoga. Ze heeft een 4-jarige HBO studie gevolgd tot yogadocent en geeft sinds een jaartje les en sinds kort ook bij ons.

Haar trainingstijl:
Bij haar lessen gaat het er niet om of je lenig bent, maar puur om de ervaring en de rust te vinden in jezelf. Een momentje voor jezelf dus.

Henry Kok: 
een superfitte survivalrunner die zoveel van beweging weet dat hij hoogleraar zou kunnen zijn.

Zijn trainingstijl:
Alleen van zijn verschijning ga je harder sporten 😉 Weet meestal nog wel een tip bij een oefening om de uitvoering te verbeteren of een variatie om jezelf nog verder uit te dagen.

Karin van den Berg: 
Voetbal, floorbal, hardlopen, bungeejumpen, paragliden, skydiven, duiken, Karin is een goedlachse sportveelvraat die ook nog bootcampt.

Haar trainingstijl:
Ze haalt graag het onderste uit de kan. Haar stopwoordje is “OK?”. Alleen is het vraagteken niet optioneel haha.

Lieke Esveldt:
Enthousiaste instructeur met fikse workouts. Van Lieke’s trainingen ga je altijd lekker moe naar huis, en door haar voorkeur voor spellen vliegt de tijd voorbij!

Haar trainingstijl:
No-nonsense sporten, want je conditie is tenslotte serious business. Vaste prik zijn de stabiliteit-oefeningen, zodat alle andere sporten en activiteiten in je leven beter gaan.

Marjolein Kats: 
Yoga, hardlopen, ik ben gek op bewegen! Motto: kijk altijd binnen je mogelijkheden naar wat er wél kan.

Haar trainingstijl:
In haar lessen ga je ervaren waar je jezelf nog nét wat meer kunt uitdagen. Ademen helpt je door alles heen 😉

Guus Heuvelink

Guus ademt sport en gezondheid. Hij is een bevlogen instructeur. Wil je graag een leuke ludieke training, dan ben je bij Guus op de juiste plek.

Trainingstijl

Met de afwisselende training prikkelt hij je om net dat stapje verder te komen. Tijdens de training heeft Guus goed oog voor iedereen. De ene deelnemers remt hij juist af en andere spoort hij juist aan.

Rens: 
Een echte sportinstructeur uit het leger en dat zie je direct. Toch blijf je staan, want  je weet dat het goed gaat komen 😉

Zijn trainingstijl:
Hij daagt je uit net ietsjes… verder te gaan. En met Rens lukt dat altijd.

Wouter Korstanje: 
Wouter weet als ex-militair alles over bootcampen. Tegenwoordig doet hij het met erg zware (en lange) survivalruns niet veel rustiger. Beste tip van Wouter: “blijven ademen!”.

Zijn trainingstijl:
Hij heeft iets met heuvels.

Kitty Beem

Zo vlot als ze schrijft zo rustig is ze als docente. Yoga is voor Kitty de ultieme balans in een leven waar haar nieuwsgierigheid soms de overhad neemt. Met Yoga leerde ze dat oké is om stil te staan.

Haar trainingsstijl:
Bewegen met aandacht, om de connectie tussen hoofd en lichaam te versterken. Haar enthousiasme straalt op je over en zo kan je na de les de wereld weer aan.  Zelf beschrijft ze haar yoga als: “Zen zonder poespas.”

Jouw naam hier…
Lijkt het je leuk les te geven bij ons? Neem contact op. We hebben niet altijd direct plek op ons rooster, maar horen graag van je.

Jouw trainingstijl:
Het allerbelangrijkst is dat je energie kunt overdragen. Mensen komen uiteindelijk voor jou

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image