Parkeerinformatie

…als je gaat sporten is het natuurlijk altijd beter op de fiets te komen. Lukt dat niet dan vind je hieronder parkeerinformatie

Watermuseum (Zijpendaalseweg 26-28 – Arnhem):
Van de parkeerplaats van het Watermuseum kun je alleen in de avonduren gebruik maken. Kom je overdag, dan kun je iets verder op de Zijpendaalseweg (ten noorden van de Burgemeester Weertsstraat) vrij parkeren. In het middelste gedeelte van de Burgemeesterswijk, vanaf de Pels Rijckenstraat, mag je zonder vergunning – maar wel met een parkeerschijf – maximaal 2 uur staan.

Stadspark Sport Block – Gevangenis de Koepel:

Parkeren is hier gratis. We gebruiken de grote oude poort als entree, dus als je daar ergens parkeert sta je vlakbij.

Parkeerplaats Radiotherapiegroep (Wagnerlaan 47):
Parkeren is hier gratis. Rijd door tot de slagboom van de Radiotherapiegroep (niet Rijnstate!). Bel en zeg dat je voor de bootcamp komt. De slagboom gaat dan omhoog. Bij het wegrijden gaat de slagboom automatisch omhoog.

Gezondsheidscentrum Elisabethhof (Sint Elisabethhof 71 – Arnhem)

Het gezondsheidscentrum bevindt zich aan de rechterkant van het Elisabeth Gasthuis. Op de grote parkeerplaats aan de zijkant zijn – precies voor het pand – twee parkeerplekken gereserveerd. Als deze vrij zijn, mag je hier parkeren. Zijn ze bezet, dan kun je gratis parkeren op de Utrechtseweg. Deze locatie is dichtbij het centrum en dus ook goed bereikbaar met de fiets en openbaar vervoer.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image