Wie zit er achter?

Ik ben Anneloes Zuiderveen en ik begon mijn carrière als een internationaal georiënteerde marketingprofessional – althans dat is wat je schijnt  te kunnen na het afronden van de International Business School (IBS) aan de Hanzehogeschool in Groningen. En nu – 20 jaar later – ben ik een personal trainer, voedingsexpert en bovenal levensgenieter en help ik graag anderen op weg met het bereiken van veranderingen op dat gebied.

Van vroeger… naar nu
Als twintiger had ik een fantastische baan bij een groot international bedrijf. Sinds 1993 had ik Moskou als standplaats  en reisde ik erg veel. Ik en mijn werk verhuisden in 1999 naar Londen in Engeland, via een tussenstop van bijna een jaar in Costa Rica. Daar ben ik voor het eerst voor mezelf begonnen. Ik had een marketingcommunicatie adviesbureau en adviseerde beginnende ondernemers en kleine bedrijven, maar ook grote jongens zoals Citigroep.  

Na 15 jaar in het buitenland te hebben gewoond lonkte plotseling Nederland  weer en daarom woon ik sinds eind 2007 met veel plezier in Arnhem. Ook in Nederland zette ik in eerste instantie mijn marketingcarrière door. Als zzp’er deed ik leuke, uitdagende opdrachten bij bedrijven en instanties zoals Eneco en UWV. Toch broeide er iets…

…en dat begon in de zomer van 2006. Ik woonde toen nog in Engeland en had al een tijdje niet meer gesport. Eerlijk gezegd zat mijn fitheid op een dieptepunt. Ik had – net als heel veel mensen – geen energie meer, kwam steeds meer aan en had altijd een moe gevoel. Genoeg was genoeg – dus heb ik mijzelf een behoorlijke schop onder de kont gegeven en ben aan de slag gegaan. Dus ik schreef me in voor een hardloopwedstrijd. Ik dacht dan moet ik wel weer gaan sporten, stoppen met roken en beter eten. Die hardloopwedstrijd was de marathon van London. Het feit dat mijn eerste hardloopwedstrijd gelijk een marathon was zegt eigenlijk een heleboel over mij.

Meer weten?
Ga naar anneloeszuiderveen.nl Of neem gewoon contact op.

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image