Wie zit er achter?

Ik ben Anneke Hofs, en vanaf 1 April 2018 ben ik trotse eigenaar van Bootcamp Maffia. En nee het is geen grapje… kan je mij even knijpen…

Al ruim 15 jaar is sport een belangrijk onderdeel van mijn leven. De afgelopen jaren ook echt mijn passie geworden. Van zelf hardlopen in de bossen bij Nijmegen als student, naar de 7heuvelen en door naar de marathon. En dat was nog maar het begin. In 2006 deed ik mijn eerste triatlon. Doodeng vond ik het zwemmen. In Australië, het walhalla van de triatlon sport, kreeg ik de smaak echt te pakken.

Inmiddels ben ik 3 kinderen rijker. Heb ik in 2017, in Oostenrijk, mijn tweede halve triatlon gedaan. Er kwam weer meer tijd en ruimte voor sport. Ik volgde een opleiding tot Personal Trainer. Pakte een studie Sport en Voeding op. Startte met een opleiding tot Triatlon Trainer 1 (TTN1). Ook ik ging les geven bij Bootcamp Maffia…

En nu neem ik het stokje over van Anneloes. Anneloes heeft een onwijs mooi concept neergezet, dat ik met veel plezier en energie ga voortzetten.

Dus, kom buiten sporten! Huppel eens en lach, dat gaat trouwens vanzelf als je huppelt  🙂 

In 2011 is Bootcamp Maffia  opgericht door Anneloes Zuiderveen. Anneloes was oorspronkelijk een outsider van de sportwereld en sportscholen. En begon haar carrière als een internationaal georiënteerde marketingprofessional die meer dan 15 jaar lang woonde en werkte in o.a. Moskou, Londen en in Quepos (Costa Rica). Omgeschoold tot personal trainer (2011), orthomoleculair voedingsdeskundige (2013) en sportvastencoach (2014)  is ze een levensgenieter die ook heel graag triathlons doet. Sinds april 2018 woont ze op Lanzarote. Meer weten? Ga naar anneloeszuiderveen.nl

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image