Wie zit er achter?

Ik ben Anneke Hofs, en vanaf 1 April 2018 ben ik trotse eigenaar van Bootcamp Maffia. En nee het is geen grapje… kan je mij even knijpen…

Al ruim 15 jaar is sport een belangrijk onderdeel van mijn leven. De afgelopen jaren ook echt mijn passie geworden. Van zelf hardlopen in de bossen bij Nijmegen als student, naar de 7heuvelen en door naar de marathon. En dat was nog maar het begin. In 2006 deed ik mijn eerste triatlon. Doodeng vond ik het zwemmen. In Australië, het walhalla van de triatlon sport, kreeg ik de smaak echt te pakken.

Inmiddels ben ik 3 kinderen rijker. Heb ik in 2017, in Oostenrijk, mijn tweede halve triatlon gedaan. Er kwam weer meer tijd en ruimte voor sport. Ik volgde een opleiding tot Personal Trainer. Pakte een studie Sport en Voeding op. Startte met een opleiding tot Triatlon Trainer 1 (TTN1). Ook ik ging les geven bij Bootcamp Maffia…

Dus, kom buiten sporten! Huppel eens en lach, dat gaat trouwens vanzelf als je huppelt  🙂 

Responsive Menu Pro Image Responsive Menu Clicked Image